Forskellige rejse billeder
Fundet på pixabay.dk af Kevin Bøje Reese

 

 

USA - Roadtrip 
Drømmer du om at leje en bil og køre på roadtrip i USA?
Det er du ikke den eneste der gør, det er blev ekstremt populært at rejse til USA "united states of America" og leje en bil for at køre landet tyndt.

Mulighederne er også mange når man rejser i USA hver stat er som et nyt land fyldt med masser af fede oplevelser.

Las Vegas
Tager man til Las Vegas skal man opleve the strip fyldt med alle de fede hoteller fra Luxor som er det pyramideformet Hotel til The Venetian Resort Las Vegas hotellet hvor man kan sejle i en gondol som i Venedig i Italien.
Cirque Du Soleil
Udover fede hotel oplevelser er der også mange andre fede ting man kan lave. Tag ind og se show med Cirque Du Soleil, der findes nogle forskellige af dem fra hotel til hotel men alle sammen en oplevelse man ikke skal være foruden.
Fremont Street
Man skal i hvert fald også bruge en aften inde på Fremont Street som er det "gamle" Las Vegas. Her kan man opleve et loft som er lavet som en skærm, her bliver der spillet god musik med musikvideo i loftet. Udover dette finder man en masse forskellige artister som står på gaden og spiller musik eller tryller.
Grand Canyon
Fra Las vegas er man ikke langt fra Grand Canyon som også er et besøg værd, det er fuldstændigt ubeskriveligt og heller ikke billeder kan fortælle hvor smuk det er, dette er en oplevelse man skal se i virkeligheden.